Thursday, December 19, 2013

Võidetud õppereis Ülemiste veepuhastusjaama 19.12.2013

19.detsembril sõitsime oma välja teenitud võidu raames Tallinnasse Ülemiste veepuhastusjaama veelgi targemaks saama. Alustasime hommikul kl 9 Pärnust lahkumisega. Tee peal vaieldi, kuhu Tallinnas sööma minna  - Hessi või Mc-i. Otsustasime, et lähme Ülemiste keskusesse ja seal saab igaüks juba ise joosta, kus suunas toidulõhnad kutsuvad.
Veepuhastusjaamas nägime palju huvitavat, muuhulgas pärnakatele võõraid reisilennukeid, mis meist iga mõne minuti tagant üle mürisesid. Appi, kui külm oli Tallinnas, justkui oleksime teises kliimavöötmes. Aga meil oli väga lõbus.
Pärast targamaks saamist läksimegi sööma. Võeti kampa samade eelistustega sõpradega ning mindi. Pärast söömist käidi poodlemas, poisid ostsid arvutimänge, minu juuresolekul uusaastaöö varustust, pehmeid mänguasju, õpetajale kinke (suur aitäh, neiud!) ning jäätist. Minu otsustusvõimetus jäätiseleti ees ajas Magnuse südamest naerma. No aga seal oli ju suur valik! Kuute erinevat sorti kombinatsioone, lisaks veel maitsed ja lisandid... Keeruline.
Õigel ajal jõudsime kõik kenasti bussi ja tagasisõit oli veel lõbusam, kui pealinna poole liikumine. Pildid on siin ning videod ilmuvad ka pea youtube'i.

Õp. Ele